Any other Aussies having TenPlay issues?

Fermat

New member
Oct 30, 2016
15
6
3
TenPlay from Aussie Add-Ons just throws up "tenplay error - check the log..." over the last few weeks for me. There's nothing in the Kodi log about it, so I'm not actually sure which log it means. The other Aussie Add-Ons (7Plus, Nine) seem to work OK. Any ideas? Cheers!
 

nailwood76

New member
May 1, 2019
1
0
1
hi There,
yes the same issue here.
If you need more information (version etc. ) please let me know.

thanks
 

Fermat

New member
Oct 30, 2016
15
6
3
Hi @RavRob are you (or anyone else here) able to diagnose that log file please? The issue hasn't changed over the last month.
Cheers.
 

Fermat

New member
Oct 30, 2016
15
6
3
Thanks @syntax I appreciate you looking at that! I guess I'll try to find out who the author is and maybe contact them via GitHub.
If I have any luck I'll report back here for the benefit of others.
Cheers.
 
  • Agree
  • Like
Reactions: syntax and RavRob

Fermat

New member
Oct 30, 2016
15
6
3
Quite a conundrum, this one.
Firstly, the add-on reports that it's part of the Aussie Add-ons repo, and it's v1.0.0
But checking through both versions of the repo that I have, (1.0.0 and 1.5.0) I can't find the TenPlay add-on in either.
Neither is it listed as part of the repo here http://aussieaddons.com/addons/
Furthermore, that repo has been discontinued according to this notice http://aussieaddons.com/2018/04/12/aussie-add-ons-has-now-been-shut-down.html dated 12th April 2018.
Finally, I've found that some shows do actually play OK, eg. The Project.
I tried disabling Su****epo in case there was a conflict but that didn't help.
That's all I know :(
 

shiznix

New member
Jul 26, 2019
2
1
3
  • Like
Reactions: Fermat

jrm

New member
Apr 29, 2020
1
0
1
Hello,

I took the defunct tenplay addon and re-worked it. notably:

Faking user agents to emulate Firefox
Removed all the issue reporting stuff
Removed all dependencies to script.module.aussieaddonscommon
Fixed a few encoding bugs

It comes without warranty, do whatever you want with it :)

At least it works now