Help XBMC Crashes or Restarts During Streaming

Dannox51

New member
Aug 5, 2013
7
0
0
Hi all

I am having a problem with XBMC if i am watching an RTSP stream (1Ch**nel or any other video addon with streaming) it seems to crash or restart. Sometimes XBMC crashes a few mins in but it seems its favorite time to crash is 20 or so mins into a film or show.

Anyone else experienced any similar issues? or know any fixes?

I have tried to get a log but it seems as the logs restart everytime xbmc is loaded.

Any help is greatly appreciated as always.
 

trogggy

Member
May 6, 2012
494
0
16
France
When you look at the logs you should see xbmc.log and xbmc.old.log - the old log is the one you want, it's the last run.
 

Dannox51

New member
Aug 5, 2013
7
0
0
Below is the log of what i believe has caused the crash, anyone have any ideas or suggestions:

18:07:17 T:1765009880 DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 1, from xbmc, message OnPlay
18:07:17 T:1888870624 DEBUG: CAMLCodec::SetSpeed, speed(1000)
18:07:17 T:1765009880 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogSeekBar.xml) ------
18:07:19 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1712495913.414966, should be:1712448037.829200, error:-47875.585766
18:07:21 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1714561337.829200, should be:1714482877.121783, error:-78460.707416
18:07:47 T:1765009880 INFO: - Closing session to http://cdn.sockshare.com (easy=0x7153a370, multi=0x0)
18:07:52 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1745627762.121783, should be:1745611415.606312, error:-16346.515471
18:07:54 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1747657650.606312, should be:1747671545.959480, error:13895.353167
18:08:03 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1756034246.959480, should be:1756049446.590861, error:15199.631382
18:08:05 T:1967493304 DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity2 - was:1758184123.590861, should be:1758169892.072090, error:-14231.518771
 

Dannox51

New member
Aug 5, 2013
7
0
0
Anyone had any similar experiences, just bumping this up in the hope someone has a solution the problem is making XBMC unusable for internet streaming :(
 

mj71

New member
Jan 13, 2013
3,706
0
0
What device are you using? What version xbmc? What build etc etc

And you really need to post a full log when you create the error
 

Dannox51

New member
Aug 5, 2013
7
0
0
Anyone had any similar experiences, just bumping this up in the hope someone has a solution the problem is making XBMC unusable for internet streaming :(
Thanks for coming back to me dude, I'm very new to the scene so forgive any naivety... I'm currently using an linux/android g-box Mx2 using an AMLogic A9 processor 1GB Ram, I believe I am running Frodo (will confirm), In terms of a full log I will get one tomorrow.

Again big thanks
 

Dannox51

New member
Aug 5, 2013
7
0
0
to confirm I am running 12.0 Frodo, I have tried numerous builds of XBMC but in each the issue persists. Playing movies from my external hard drive is fine its just any streaming causes problems
 

Woga

New member
Sep 6, 2012
1
0
0
Ireland
All video streams crash EXCEPT BILLION UPLOADS

to confirm I am running 12.0 Frodo, I have tried numerous builds of XBMC but in each the issue persists. Playing movies from my external hard drive is fine its just any streaming causes problems
Same here,
After many years using xbmc, I have a major problem.
When I try play any video or live stream, the video crashes and XBMC is not responding. The only video that works for me is billion uploads in N*vi X, I have re configured Xbmc in every way, even restored my lap top to factory settings and re installed xbmc. but no joy.

logs attached please help, at wits end.
http://xbmclogs.com/show.php?id=45727
http://xbmclogs.com/show.php?id=45728

Cheers
Woga
 
Last edited: