Linux - the-hydra-xbmc-XIOS-Linux-M3-frodo-12-3-20140423

the-hydra

New member
Apr 23, 2014
3
0
0
Linux - the-hydra-xbmc-Linux-M3-frodo-12-3-20140425

Aftermarket Linux Firmware - the-hydra - Release M3 - Frodo 12.3 - 20140425

XBMC Linux Firmware Release #: the-hydra-xbmc-Linux-M3-frodo-12-3-20140425
Revision Date: 20140425

Release Notes:

- Merged xbmc Frodo 12.3 @9ed3e580ea7c000541273cbac116ec9e314124ca into Pivosgroup xbmc @4dd128f49e34e8dc348c7ba108377a8cc02ddf76

- For detailed change log refer to https://github.com/the-hydra/xbmc

- Clean wipe of userdata recommended - see http://www.xbmchub.com/forums/threads/21907-Linux-the-hydra-xbmc-XIOS-Linux-M3-frodo-12-3-20140423?p=187258&viewfull=1#post187258

- Automatically adds the fusion addon source



Download Links

Pivos XIOS M3
http://bit.ly/1rrlOkZ

Other M3 (WARNING: hardware checking disabled)
http://bit.ly/1hs71TL
 
Last edited:

the-hydra

New member
Apr 23, 2014
3
0
0
Thanks guys - I just added a new link with hardware checking disabled - untested - please let me know if there are any issues
 

ccadi

New member
May 7, 2012
592
0
0
RepubliK of Mancunia
What is - Automatically catalogs fusion source?


Initial feedback:

It's building a large log file, mainly due to how this image paths to my usbdrive. Previously the path was media/usb0 but now it's media/actualdrivename

so getting a lot of errors reported
 
Last edited:

the-hydra

New member
Apr 23, 2014
3
0
0
On a fresh install with a clean userdata the image will automatically add 2 addon sources (including fusion).

Any chance you can share your log file?

Thx.
 

ccadi

New member
May 7, 2012
592
0
0
RepubliK of Mancunia
It wasn't a fresh install. I have re-pathed the addons to the usbdrive and obviously the errors stopped and the heavy logging (95Mb in 12 hours lol)

Just reporting what happened, maybe highlight clean install is desirable?
 

mark142

New member
Sep 14, 2013
44
0
0
Would this image work on the mygica 510b...I bought it with linux xbmc installed but it is only 12.0 . I have been nervous to update in case i bricked it. Can you confirm this will not cause issues. Thanks
 

haxen

New member
Jan 26, 2014
2
0
0
Gotham on a Jynxbox M1

thankyou to Hydra and ccadi.

I successfully loaded this:

procedure:

- put hydra's gotham image on USB
- delete all contents in sdcard xbmc-data folder
- power on m1 with reset button held in for 10 seconds
- wipe cache (in menu)
- wipe data/factory reset
- apply update, point to udisk and then image file
- reboot

- go into XBMC system/settings/system/settings level -> set to Expert
- go into internet access, set to Manual, insert relevant ip info, DNS 8.8.8.8, select Wifi ssid, insert password etc.
- install 1Ch**nel as first repo to get tomm0 & url resolver modules (needed for proper installation of Ic*f*lms)

Enjoy
 
Last edited:

mark142

New member
Sep 14, 2013
44
0
0
I tried this on my friends 510b and it worked thanks. Slightly off topic But they were complaining of the box power supply playing up. If you wiggle the lead it looses power... Now we are unable to get the box to start. All we get is 3 amber lights on the front. Or nothing. Any ideas? They want to be able to test the image properly. Thanks.
 

kane

New member
May 17, 2013
2
0
0
Many thanks and a big Hi there Hydra

I am running your latest build from a clean install (i tried a gotham pivos apk and nightly but cant deal with it), after adding fusion,****** and ****up sources i installed all repos manually and ****up from zip. I then started to install addons but got as far as flikr and now it wont install any add on that i try i get 0% and for a sec and then nothing. also i see you mention adding fusion as a source but in the build i have i added it myself (not a prob for me but a discrepency) any help would be much appreciated, also how long will this build be updated for as i really dont want to go back to apk


Thanks in advance
 

kane

New member
May 17, 2013
2
0
0
I have done a fresh install, i am able to install apps i was unable to before but now after a reboot my add ons keep trying to open on they're own which is a headache. it starts with 4od and then skips a few add ons and starts to make its way to z alerting me every now and then to a script error or opening an addon. i have no idea whats going on but still less pain than my last 24 hrs with android. any help would be great