Pixelization of Video on Kodi 15, Isengard

clayw1pi

New member
Jun 2, 2014
11
0
0
South Central Florida
Recently I added Kodi version 15 to my Matricom G-Box. I now have the Kodi TVMC 14.2 and the New Kodie 15 on it. The problem is that when I run tv shows on Kodi 15, I get a tremendous pixelization of the video. When that happens the audio gets way out of sync. Any ideas?
 

FXB78

Member
Aug 18, 2013
981
0
16
Probably buffer due to bad source, but your limited information gives us absolutely nothing to go off.
 

Friffy1

New member
May 18, 2013
21
0
0
Recently I added Kodi version 15 to my Matricom G-Box. I now have the Kodi TVMC 14.2 and the New Kodie 15 on it. The problem is that when I run tv shows on Kodi 15, I get a tremendous pixelization of the video. When that happens the audio gets way out of sync. Any ideas?
The only version of XBMC I have ever known to work reliably on a Matricom box is Matricom's release. They customized it to work best with their hardware and, it really does.
 

clayw1pi

New member
Jun 2, 2014
11
0
0
South Central Florida
I'm sorry I didn't provide much information, but I'll try to make up for it now. I was running Kodi 15 Isengard on the Matricom G-Box. I also have TVMC 14-2 on the same box. When running the 14-2 version of Kodi by TVMC, I have NO problems with pixelization. I have confirmed this many times over. I also in the past had Kodi 14-2 which I did not have any similar problems. It has only been since I installed Kodi 15 that I've experienced this problem. I even went so far as to uninstall it and redownload and install it again with no change. I continued to have the pixelization and when this happens the audio gets way out of sync with the video. I then went online again and downloaded Kodi 15.1 RC, again with no change in symptoms. I got to thinking about it and remembered that I had the same problem when I ran the beta version of 15. This problem is only an inconvenience to me because i have reverted to using the TVMC 14-2 as the primary Kodi program.

It is particularly evident when on Genesis, watching the TV Series the Outlander. That's about all I can tell you. TVMC 14-2 no problem, Kodi 15 problems. I have gone into System and disabled the 3 hardware acceleration settings, again to no avail. I will continue to play with 15 until I find out what the problems is, but my mainstay will continue to be 14-2.

Thanks

/s/ clayw1pi
 
Last edited: