Plug in icons

slacky

New member
Aug 17, 2012
324
0
0
Alright guys I've got a mygica 510b with latest toys4me image on. But the plug in icons and pictures of the movies covers when strolling through movies seem to take a while to appear. Any one know why?
 

jokster

Moderator
Staff member
Jan 3, 2013
1,505
0
36
Tír na nÓg
all these wee android machines are just a little slow.
toys4me stores the userdata on the sd card so there is probably a lag there to.
and of course it depends on your skin. confulence isnt too bad but skins that are lighter (sio2 for one) are less laggy.
 

slacky

New member
Aug 17, 2012
324
0
0
all these wee android machines are just a little slow.
toys4me stores the userdata on the sd card so there is probably a lag there to.
and of course it depends on your skin. confulence isnt too bad but skins that are lighter (sio2 for one) are less laggy.
I'm using the standard skin
 

mj71

New member
Jan 13, 2013
3,706
0
0
It was the same for me mate on a jynxbox using toys4me.It took an age for icons and images to load up,it was unusable.I had to change back to geeksquad anyway in the end as the pivos builds wouldnt keep wifi settings on the jynxbox
 

slacky

New member
Aug 17, 2012
324
0
0
It was the same for me mate on a jynxbox using toys4me.It took an age for icons and images to load up,it was unusable.I had to change back to geeksquad anyway in the end as the pivos builds wouldnt keep wifi settings on the jynxbox
It holds settings and stuff just loading images seen to take a while
 

mj71

New member
Jan 13, 2013
3,706
0
0
Im not sure if the class of sd card you use will make any difference.Maybe a class 10 might make it quicker.Or possibly its just the build.