Skylink tv help

Tokar12

New member
Oct 16, 2018
3
0
0
hello, I have a problem with the skylink tv plugin on the mime android box. after setting everything, the channel list and epg is available but I can not turn on any channel I use everything as directed. the same I tried to run on my samsung 8 plus and everything works just like you can help me someone I will be very grateful I use minix 8h plus kodi 18 alpha2 inputstream adaptive enabled account for tv activated and works 100%
Kodi.log
https://pastebin.com/6pJ6jxRf
 
Last edited:

JNRW

New member
Oct 13, 2014
151
1
0
Check which version of Android OS you have on your Minix. It has to be 5.x or above. If it is 4.x then it won’t work. Also, you are asking for trouble by using a known not-fully-stable versión of Kodi. Much better to use Krypton 17.6 provided, of course, your box is capable as per my first part of the reply.

EDIT: Just checked your log and you are running a version of Kodi which supports Krypton 17.6. My comment about using version 18 still stands though.
 
Last edited:

Tokar12

New member
Oct 16, 2018
3
0
0
thanks for the answer but I followed the instructions skylink tv plugin the author wrote that works only on kodi 18 alpha2 my system minix is ​​5.1 only I do not know where is the error and how to solve it on kodi 18 beta is the same problem
 

Tokar12

New member
Oct 16, 2018
3
0
0
I tried to do it again on kodi 18 beta and no changes. I think the problem is with "inputstream.adaptive". when reviewing the diary, only there is an error in what I have to do. strange with my samsung s8 did not have any problems and I installed everything from the same source
I am currently using
minix 8h plus with android 5.1
kodi 18
Skylink LiveTV Addon https://www.tvaddons.co/kodi-addons/show/plugin.video.sl/

Kodi.log
https://pastebin.com/ct8GU1gr
 

Italiano

New member
Dec 1, 2018
1
0
0
Hello
I'm new to kodi.
I installed skylink live TV.sk.
It's there in addons but will not launch. It exists in my add ons in services folder. The menu there shows configure highlighted but not run button.

Help much appreciated please to make it work